Voordelen

  • Eén aanspreekpunt met wie je alles regelt
  • Besparing van tijd én geld
  • Een beter afgestemd eindresultaat

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op.
06 28 79 60 39
studio@zaakinperspectief.nl

Op de hoogte blijven?

Zaak in Perspectief helpt organisaties met de realisatie van een bedachtzaam interieur. Met onze jarenlange ervaring en onze pragmatische aanpak zijn we de verbindende schakel tussen ontwerp en praktijk. Je kunt ons inschakelen bij de aanvang van het project en nemen de regie uit handen van schets tot turn-key. Maar het is ook mogelijk om enkel de realisatie door ons te laten begeleiden.

Voordat een idee is gerealiseerd, gaat daar een heel traject aan vooraf. Door aan de voorkant goed de risico's in te schatten en verwachtingen te concretiseren, kan ergernis en onbegrip worden voorkomen. Daarom zitten we het liefst zo vroeg mogelijk aan tafel om de wensen, de eisen en het ambitieniveau te bepalen.

Binnen een inrichtingsproject krijgt u te maken met een wirwar van keuzes die het project wel of niet tot een succes kunnen maken.
 
Het samenbrengen en aansturen van de juiste kennis en kunde is de rol die wij op ons nemen in het project. Door het proces in zichtbare stappen (fasering) te verdelen, blijft het project beheersbaar. We sturen met name de ontwerpende en adviserende partijen aan voor een passend concept/ontwerp. Vervolgens organiseert en regisseren we ook met zorg de realisatie- en nazorgfase.

Wanneer een interieurontwerp is gemaakt en aan alle wensen voldoet, start de realisatiefase. Offertes worden opgevraagd en we selecteren, samen met de opdrachtgever, de uitvoerende partijen. We maken gebruik van deskundige partijen uit ons netwerk of het netwerk van de opdrachtgever. We stellen een realistische planning op en maken concrete werkafspraken. Allemaal zodanig dat er zo min mogelijk hinder wordt ervaren en het beoogde resultaat wordt behaald.

Tijdens de realisatie staat de communicatie centraal. We zullen onze opdrachtgever niet overspoelen met overbodige vragen, maar zeker niet weren bij essentiële informatie of vraagstukken. We zijn resultaatgericht, professioneel en zijn altijd persoonlijk betrokken bij elk project.

logo