Voordelen

  • Een vlotte vertaling van ideeën naar gewenst interieur
  • Onafhankelijk en deskundig advies
  • Een verbluffend eindresultaat, passend binnen het budget

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op.
06 28 79 60 39
studio@zaakinperspectief.nl

Op de hoogte blijven?

Wil je dat mensen zich welkom voelen? Wordt een ruimte niet gebruikt zoals gewenst? Zijn er klachten over de ruimte, bijvoorbeeld over de akoestiek of geur? Wil je dat de inrichting het werk, het leren of de genezing ondersteunt?

Het interieurontwerp kan er voor zorgen dat mensen zich ergens direct prettig voelen. Met ons interieurontwerp en advies helpen we organisaties om de inrichting van een omgeving af te stemmen op de gebruikers. Op de ambities van de organisatie en de behoeften van personeel, bewoners en bezoekers.

Zaak In Perspectief kijkt als onafhankelijk deskundige met een frisse blik naar de huidige situatie. Onze rol gaat verder dan alleen de fysieke omgeving, het beïnvloed de gewoontes en routines van de mensen die in deze omgeving wonen, werken of bezoeken. Het is bestand tegen de alledaagse gebruik. Het is gemakkelijk op te ruimen en goed schoon te houden. En het beantwoordt aan de bijkomende eisen die de situatie of de sector stellen.

We maken een interieurontwerp dat door (kleur-) moodboards, plattegronden, materiaalkaarten en een 3D presentatie in beeld wordt gebracht.

Styling geeft de omgeving sfeer, brengt een ruimte in harmonie en onderstreept het interieurontwerp. Het karakteriseert de uitstraling en veraangenaamt de belevingswereld.  Het maakt de ruimte boeiend en compleet door gebruik te maken van stijl, kleur, licht, visuele communicatie, accessoires, geur of zelfs geluid. Juist de details prikkelen de zintuigen en laat de gebruikers een gevoel van welbevinden, ondersteuning en inspiratie ervaren.

We presenteren een stylingsconcept aan de hand van (kleur-) moodboards, materiaalkaarten en productvoorstellen. Afgestemd op een bestaand interieur of juist op een geheel nieuw interieurontwerp.

logo